Mortensholm Markedsføring er et markedsføringsbyrå som hjelper lokale bedrifter med å få kunder gjennom digitale annonsekampanjer.

Bedriften ble startet i 2019 av Anders Mortensholm og har i flere år hjulpet lokale bedrifter med å få kunder gjennom digitale annonsekampanjer, som du kan se på videoer andre steder på denne hjemmesiden.

Til å begynne med var Mortensholm et byrå som samarbeidet med alle slags bedrifter. Men suksesshistoriene styrte hvilken retning byrået tok. Først var det flere treningssentre som fikk enorm omsetning av de digitale annonsekampanjene, slik at det ble svært interessant å fokusere mye på treningssentre. Deretter fikk flere klinikker vanvittig omsetning av de digitale annonsekampanjene. Og som markedsføringsbyrå er det jo aller mest gøy når kundenes liv endrer seg til det bedre. Derfor har også fokuset vært mest på å tilby markedsføringstjenester til lokale bedrifter som f.eks treningssentre og klinikker.

Verdier som ærlighet, pålitelighet og redelighet er helt sentrale hos Mortensholm Markedsføring. Mange kunder sier at de er brent av andre markedsføringsbyråer som ikke genererte noen resultater, men hvor de ble bundet til å betale markedsføringsbyrået i opp til 12 måneder selv om de ikke fikk inn noen kunder på annonsekampanjene. Slik historier er sørgelige, og skal aldri forekomme. Derfor er det spesielt viktig at lokale bedrifter har en samarbeidspartner de kan stole på, som kommuniserer godt, leverer resultater og ikke har noen skjulte kostnader.

Untitled design (61)

Anders Mortensholm.