Strategi

Kanskje det viktigste for å få suksess med digital markedsføring, er å gå for riktig strategi. Og her er det ikke noen one-size-fits-all. Vi må finne det mest lønnsomme og salgbare produktet/tjenesten hos deg og promotere dette med riktig strategi. Driver du en skjønnhetsklinikk, så kan dette være å promotere en rabattert førstegangsbehandling, for så å selge en lengre behandlingsserie til de som er inne på førstegangsbehandling. Driver du et treningssenter kan dette være å selge et høyverdikurs først, for så å selge medlemskap til medlemmene. Med andre ord må vi skreddersy strategien til akkurat din bedrift sine behov og hvor det største potensialet ligger for deg.

Annonser

Alle dine annonser blir laget for deg. For de aller fleste lokale bedrifter er det mest effektivt å annonsere på sosiale medier, siden det er der man når det bredeste publikummet. I enkelte bransjer vil det også være smart å benytte seg av google annonser slik at man dukker opp øverst i resultatene når noen søker etter en løsning som din bedrift kan tilby.

Salgsprosess

For mange lokale bedrifter er det mest effektivt å generere kundehenvendelser, for så å snakke med disse som henvender seg og booke de inn for en behandling eller et kurs. For andre lokale bedrifter er det smartere å ta folk til en egen landingsside hvor man kan kjøpe produktet eller tjenesten digitalt og direkte på landingssiden uten å snakke med noen først. Her vil du få veiledning på hva som er den mest effektive salgsprosessen for akkurat din bedrift. Du vil også få landingssider laget for deg, dersom det er behov for landingssider. Og dersom salgsprosessen er å generere kundehenvendelser, så får du tett oppfølging på hvordan du gjør flest mulig av disse henvendelsene om til betalende kunder for din bedrift.